Cookies

Spoločnosť Podotech s.r.o., so sídlom Jánošíkova 7/B, 903 01 Senec, IČO:45 591 041,  Zapísaná: Oddiel Sro, Vložka č. 65607/B používa na tejto webovej stránke súbory cookies, ktoré sú tu použité za účelom merania návštevnosti webu, cielenie reklamy, prispôsobenie zobrazenia webových stránok www.podotech.sk. Cookies pre meranie návštevnosti webu a prispôsobenie zobrazenie webových stránok sú spracovávané na základe oprávneného záujmu spoločnosti. Cookies pre cielenie reklamy sú spracovávané na základe vášho súhlasu.

Údaje, ktoré prevádzkovateľ takto získa, môžu byť sprístupnené ďalším spracovateľom, najmä prevádzkovateľom služieb a platforiem Google a Facebook.

Webové stránky možno používať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu.

Zbieranie údajov o správaní návštevníkov webu je aktivované z iniciatívy návštevníka webu, vyjadreného aktívnym zaškrtnutím možnosti “Súhlasím”, ktorá nasleduje za upozornením v dolnej časti webovej stránky, znejúcim nasledovne: “Prevádzkovateľ webu, spoločnosť Podotech s.r.o., so sídlom Jánošíkova 7/B, 903 01 Senec, IČO:45 591 041, ako správca osobných údajov, spracováva na tomto webe cookies potrebné pre fungovanie webových stránok a na analytické účely.”

Súhlas udeľujete na dobu, ktorá je uvedená ďalej pri jednotlivých marketingových cookies. Súhlas so zbieraním údajov súborov cookies pre marketingové účely možno vziať kedykoľvek späť, a to pomocou zmeny nastavenia príslušného internetového prehliadača.

Zhromaždené cookies súbory sú spracované najmä prostredníctvom služby Google Analytics, prevádzkovanú spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov – spoločnosť výmaz vykoná, pokiaľ nie je v rozpore s platnými právnymi predpismi a oprávnenými záujmami spoločnosti
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Spoločnosť Podotech s.r.o. zhromažďuje na svojich webových stránkach nasledujúce súbory cookies:

TypNázovÚčelExpirácia
Cookies tretích stranGoogle AnalyticsZískavanie štatistických informáciíPodľa nastavenia prehliadača, prípade do odstránenia.
Cookies tretích stranGoogle Adwordsidentifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Google, opätovné cielenie reklamy (remarketing)540 dní
Cookies tretích stranFacebook
Pixel
identifikácia v rámci reklamnej siete spoločnosti Facebook, opätovné cielenie reklamy (remarketing)180 dní